.... *TOMT*.....

...jo det är lite tomt, tunt och trist med en blogg där inget händer JAG VET! Men plötsligt händer det ;) Det kommer bli mer här. Jag ska skriva. Just nu är de så mycket annat som snurrar i min skalle så jag har liksom inte riktigt tagit mig för.
Jobbet snurrar på som bara den. Full fart hela dagarna, så grymt kul men samtidigt gör det att man är lite trött på kvällar och det är den största anledningen till att bloggen dammat igen den senaste tiden. I tisdags hade vi vår tjejkväll tillsammans med några andra företagare i orsa på ett av mina favvoplatser just nu ORSA HOTELL! Grym lunch där... nästan likagrym som de nya ägarna! ha ha....
Vi som var så oroliga att tjejkvällen skulle bli ett fjasko. Vi var rädda att ingen ville komma och att vi skulle bli stående där som några fån i en ekande lokal. herre gud va fel vi hade TACK OCH LOV. Vi sålde dubbelt slutsålt kan man säga med tanke på att lika många var uppsatta på reservlistan som det fanns platser. Därtill var det många som inte ens ringde fast de ville gå eftersom de visste att biljetterna var slut. Man blir banne mig tårögd när man tänker på uppslutningen. Ännu bättre är att kvällen blev 1000 gånger bättre än vad vi hade vågat drömma om. Låter kanske som jag inte hade höga förväntningar alls... riktigt så var det inte för då hade vi aldrig ens dragit igång det, men shit va bra det blev. Har ännu inte hört en enda som varit besviken, tvärtom har det redan börjat tjatats om repris.
Ska bli kul och se vad MT knåpar ihop om kvällen. Tyvärr kunde de inte va på plats men jag är ju inte sämre än att jag satte på mig nördkameran och sprang runt för att föreviga kvällen och överläma till redaktionen.
Nu vet ni att jag inte lämnat bloggvärlden. I will be back!
Puss
Sol Jenny

RSS 2.0