pappa är på midvinterblot, vad passar då b...

foto408 (MMS)

pappa är på midvinterblot, vad passar då bättre än sängmys med idol som underhållning. Me like


Min Pappa!

Har haft en riktig mysdag. Efter en förmiddag med familjen, lite småplock bara varit så fylldes vårt hus av några av mina käraste. Först kom syrran med man och barn och sedan kom pappa som var i Sverige över helgen. Jag är berikad med två "pappor" i mitt liv. Tack vare att jag har en extra pappa, i form av mammas nya man (eller ny och ny...), har det kanske varit lättare fast jag inte träffar min riktiga pappa så ofta.
Min pappa är nog det snällaste som finns (möjligen tävlar han med mormor om titeln). Ligger något i vad han säger när han tackar nej till kaka i rädsla för att bli menlös om han blir "sötare". När jag tänker tillbaka på min uppväxt ser jag en pappa som pysslade i sin snickarboa och gärna hade sina flickor med sig bland träbitar, sågspån, spikar och verktyg. En pappa som älskar naturen och tog oss på semestrar med dressincykling och fjällpromenader. Han var också pappan som varje helg skjutsade mig på skidtävlingar runt hela dalarna... och ibland ännu längre bort. Han brusar sällan upp, kan inte ens minnas speciellt många gånger som han varit riktigt arg när jag och min syster var små och jobbiga trotsungar ;) Numera bor pappa i Trysil, Norge och det brukar dröja flera veckor (ibland månader) mellan gångerna vi ses. Han finns dock i mina tankar mycket oftare än så, jag är så glad att jag har min pappa. Det funkar dock bra, jag vet att han finns där för mig (liksom jag finns här för honom) även om vi inte ses så ofta som kanske vore önskvärt. Varje gång pappa kommer är det lite feststämning, och varje gång han åker känns det lite tomt.
Älskar dig min pappa!
Sol Jenny

blogg

Är lite bloggless... vill gärna blogga men varje gång jag ska skriva så blir jag rastlös och tappar lusten. Tänker dock inte sluta blogga... bara sluta ha känna att jag MÅSTE skriva! Kommer även göra mer "snabbinlägg". Med det menar jag att jag skiter i bilder om jag inte orkar och bara skriver det som faller mig in, inläggen blir alltså inte kortare, snarare tvärtom. Tycker ju själv att bloggar blir mycket roligare med bilder och har därför fått för mig att det alltid ska vara bilder i ett inlägg. Nu skiter jag i det pch bara babblar på och lägger in bilder om jag orkar..... vilket säkert kommer bli titt som tätt ändå ;) Det jag skrivit nu är mest för migsjälv. Ett sätt att tala om för migsjälv vad jag ska göra. Släppa lite krav på migsjälv. Jag är specialist på att ha krav på migsjälv som jag aldrig följer och som därmed ger mig dåligt samvete... hur dumt är inte det?! Se nu gör jag det igen, ger mig själv order om vad och hur jag ska göra saker och ting! psyko....

Helgen har varit toppen. Fredagen tog vi en spontan tur ner till direktören och diriktörskan efter att bolibompa var slut. När andra småbarnsföräldrar borstar de små mjölktänderna på sina små juveler, ja då klär vi på våra diamanter vinterkläder och sätter de på varsin spark för utflykt. Det är vår familj i ett nötskal, och JA vi älskar det alla 4. EFter några timmar hos goa vänner ler våra barn glatt åt oss när v i väcker dem och det är dags att åka hem. De sätter sig på sparkarna och tillsammans far vi ut i natten på ännu en sparkutflykt. Våra barn är uppvuxna med att få vara med.

Resten av helgen har varit lugn. Jon har skjutit en ripa, Kalle har tappat sin första tand, vi har varit hundvakt och därför sovit 2 vuxna, 1 barn, 1 katt och 2 hundar i samma säng, söndagen röjdes lite i förråd och avslutades med farsdagsmiddag hos svärisarna! Nu väntar sängen och förhoppningsvis en natts god sömn. Ebba har varit så hostig i natt att jag lurar på om det inte blir VAB i morgon. Natten får avgöra det...

Sov gott världen!
Love peace och go glögg!

Sol Jenny


kanske inte den snyggaste i sitt slag, men...

foto331 (MMS)

kanske inte den snyggaste i sitt slag, men roligart. av mina orkideer är den här min favvo. 4 stänger, som alla är delade och har knoppar. 2 blommor och över 25 knoppar. Dessutom har den gett mig en babyorkide. Älskar dessa blommor!


RSS 2.0