Det är snurrigt nu... men det rullar på

Det är snurrigt lite varstans just nu känns det som. I alla fall känner jag mig snurrig.

På jobbet är det snurrigt för att vi flyttar runt och flyttar runt. Disken har bytt plats och nu är det dags för varorna att få nya platser. Vi har en plan, även om det kanske tyvärr ser lite rörigt ut just nu. När vi är klara är vi dock övertygade om att det blir bra, riktigt bra. Dessutom trivs jag när det händer lite på jobbet. Älskar när det finns något vettigt att göra. Det är dock lite halvt frustrerande att jobba 2 timmar om dagen nu. Det tar ju ändå 30 minuter att riktigt komma igång... och vips är Malin där och byter av mig. Men som jag sagt, allt är bättre än inget.

Här hemma känns det också lite snurrigt. Har fortfarande inte fått ordning på allt jag vill få gjort. I första hand är det garderoben, men det ligger liksom i stiltje just nu... resultatet blir att det är extra rörigt med kläder överallt. Jag är dessutom på jakt efter en bokhylla, måste ha något i vardagsrummet att stapla "skit" i (typ gömma fotoalbum, böcker, cd-skivor mm). Vet inte vad jag vill ha riktigt, eller sanningen är väl den att det måste vara något jag har råd med, men det får lösa sig.

Sen har vi alla dessa papper.... BLÄ, FY och USCH!!! Men jag har i alla fall börjat få rätsida på allt nu, tror jag. Det känns i alla fall som om jag har lite koll. Men det visar sig när månaden är slut om det trillar in några pengar!

Nu rullar det på med sjukvården också.... Ebba har ju åkt in och ut sen hon var liten för både det ena och det andra. Utslag, misstänkt astma och upprepade öroninflammationer. Fast jag påpekat och önskat att var och en av dessa saker ska utredas har läkarna tyckt att det inte skulle behövas... förren nu. När så något hände verkar det som om alla specialister vaknar samtidigt. Inom loppet av en vecka damp det ner 3 kallelser till Ebba, det resulterade i ett lassarettsbesök i veckan. Men eftersom det är Sol Jenny som ska ha med dessa myndigheter att göra så måste det ju krånglas lite... I går damp därför ännu en kallelse ner i brevlådan, den här gången för att man ville flytta en av tiderna. När jag kollade upp dagen, var den nya tiden samma dag som ett annat besök, fast 45 min tidigare. Min erfarenhet av läkarbesök är att man alltsom oftast får vänta MINST 30 min efter utsatt tid. Därför drog jag slutsatsen att vi inte kommer hinna med båda tiderna. Idag har jag dock ringt och fått besked om att dessa två avdelningar (barn- och ungdomsmedicinska och öron-näsa-hals) ligger vägg i vägg och att det därför inte bör bli några problem. JIIPPIIIII vi klarar av 2 besök samma dag.... PERFEKT!!!!
Men veckan innan bär det av till Falun där hon har en tid på hudmottagningen. Nu är det ju bara det att hon inte har haft en prick sen i våras...

Nu blir det slappa i soffan ett tag.

Sol Jenny


Kommentarer
Postat av: Michaela

det blir nog bra :) v 47 är du ju Ledig någon dag iallafall :) Jag är Ledig tis och ons :)

2008-11-05 @ 11:58:52
URL: http://kriiiistall.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0