Det är så hälsosamt och stärkande i fjällen...

Idag är jag trött, men det efter en underbar helg!

I fredags packade vi in oss i Dahlbergs bil för färd mot Storfjäten. Det var lite tomt att ge sig av utan Mona (som grisar runt i Thailand) men jag har verkligen längtat efter att komma upp till fjällen igen så det var ett stort fång glatt humör som satte sig i bilen. Dessutom skulle Annika upp så jag behövde inte känna mig ensam.

  

Fredagskvällen spenderades i stugan med några öl och "goda grannar". På lördagen vaknade vi vi 7-tiden av två klarvakna barn, vilket var helt ok eftersom vi skulle till Lusth-stugan och jobba. Jon, Micke och Joakim tog sig an taken medan jag Annika och barnen började måla nya Lillstugan (som Mats Lusth nu sagt att han ska döpa efter mig "solstugu"). Barnen bara älskade att kladda runt med färgen överallt. De målade huset, stenar, kvistar... ja till och med lingon. För att inte tala om dom själva. Dum som jag var knäppte jag inga kort. Anledningen är att Micke sprang runt som värsta papparazzin så jag hade tänkt ta kopior, tills vi upptäckte att det inte fanns något minneskort i kameran. Tro om det kan finnas ett inbyggt minne i kameran????

Efter en heldag med pensel i handen lämnade jag de andra en stund och gav mig iväg på en liten träningsrunda upp på fjället. Det är verkligen sjukt vackert i fjällen på hösten. Innan jag vände ställde jag mig i blåsten och bara njöt av den fina utsikten och alla härliga färger. Saknade verkligan min systemkamera när jag stod där, men som tur var hade jag telefonen med mig och kunde föreviga stunden, även om det inte går att jämföra med "live"

 


Tillbaka i stugan dukade Annika fram en härlig middag och därefter tog vi ett dopp i den vedeldade badtunnan. Jag älskar att sitta där med en öl i handen och titta upp i den kolsvarta himlen som fyllts av stjärnor...

Det blev en helg helt i min smak. Barnen älskar det, Jon älskar det och jag älskar det. Jag längtar redan tills vi kommer dit nästa gång. Kanske, kanske kan vi klämma in en helg innan snön (å tå tänker jag inte på första flingorna) lagt sig. Jag vet två killar som började prata om det redan innan vi lämnat gården... :)

Sist men inte minst måste jag bjuda er på en av helgens härligaste bilder på mina änglar!

Dom bästa!

Kram på er
Sol Jenny

Well Wella, well done!!!

Idag har Wella varit på skolan och haft kurs med oss. Efter ett par timmars teori fick vi jobba praktiskt på modeller. Lärorik dag och i morgon fortsätter det med mer "korvstoppning", men det ska bli intressant.

Skolan ja, tänk snart är den slut. Bara oktober kvar, i november går vi ut... SHIT!!!!
Min panik ligger i och för sig inte i att skolan tar slut, jag kommer finnas kvar där ett par dagar i veckan och övriga dagar har jag ju klart med Hårteamet. Min salong är ju världens bästa och jag vet ju att jag trivs så det ska bara bli kul. Men innan vi slutar ska vi göra ett prov där våra kunskaper ska bedömmas. Fast jag vet att resultatet igentligen inte har någon betydelse för min framtid så har jag sån prestationsångest. Vill att ALLT jag göra ska bli perfekt... fast det är omöjligt. fast INGET är ju omöjligt....
Försöker intala mig att jag bara kan göra mitt bästa men det är svårt när man vill vara bäst!!! ;)

När testen är klara kommer det dock bli ett par underbara, och förfärliga, dagar i skolan. Vi ska ha världens bästa avslutningsfest med världens bästa klass. Men det betyder också att vi ska skiljas, åt olika håll, snyft!! Har nog aldrig haft så kul med ett så stort gäng tjejer som bara slussats ihop. Nedrans vad jag kommer sakna allihopa. Fast jag är säker på att vi håller kontakten kommer det inte bli som nu, kanske inte så vi ses allihopa samtidigt...

Det bästa med när vi slutar är att jag kommer vara mer på världens bästa salong, HÅRTEAMET. Från nov/dec finns jag där för alla som vill boka tider. Kom till mig och ni får lite mer tid av njutning och lite mer pengar kvar i plånboken... härlig kombination va! Inte alla som kan erbjuda det ;)
Snacka om det perfekta klippet!!!

Det är bara att slå en pling...

Kram på er snyggingar

Sol Jenny



Oskyldig till motsatsen bevisats?? ...tveksamt!

 Jag borde kanske inte lägga mig andras liv och framför allt inte ha åsikter om vem som gjort vad, men det är svårt att låta bli att dra egna slutsatser kring dagarnas stora nyhetsrubriker.
Har Alm dödat sin sambo Linda Chen????
Dessa frågor har jag försökt lägga ifrån mig och inte befatta mig med sedan jag slutade som vikarierande journalist, men ibland måste jag skriva av mig även i dessa frågor. Och i det här fallet kan jag inte annat än tro att han är skyldig. Jag har till och med svårt att tro att någon INTE tror att han gjort det. Fattar inte varför han inte kastar in handduken. Talar om hur det gick till och tar sitt straff. Det mest naturliga skulle kanske rent av vara att han hade tagit livet av sig där i skogen bredvid henne för att visa sin ånger... Att han kan gå på krogen med kompisar på den tänkta bröllopsdagen, dyker inte upp på jobbet, kommer springande ut ur skogen lätt bränd, påstår sig "råkat" hitta henne och det efter att ha varit försvunnen ett par dagar, läste till och med att han sa sig ha vaknat vid en eld med henne bredvid sig...???? Han måste vara grovt schizofren!!! Han har ljugit för länge för att det skulle vara en olyckshändelse, ett bråk som gått överstyr. Jag blir mörkrädd bara av tanken att det finns sånna människor. Måtte han dock ta sitt förnuft till fånga och erkänna sitt brott. Det skulle nog göra livet, om möjligt, något lättare för anhöriga. Kankse kan de få svar på några frågor för att gå vidare.

Avspärrningen till fyndplatsen där man hittat kvarlevorna efter någon som tros vara Linda. Vid 15.30 tiden idag fanns flera polisbilar och sevila på platsen. Skulle varit spännande att höra vad som pågick!!

Låt oss dock säga att jag har fel, att stackarn faktiskt är oskyldig. Att någon annan drogat ner Alm och släpat dit honom i skogen bredvis Linda. Då pratar vi om en ännu stördare människa, ett monster. Jag lovar att i så fall skriva ett nytt inlägg och be Alm om förlåtelse. I så fall har jag gjort en stor felbedömning. Men just nu tror jag inte det.

Vad tror ni?????

 Sol Jenny

Hos fotografen!

Det blev en praktikdag idag. På skolan har mina klassisar fått göra en "makeover", men jag hade lite andra uppdrag som fick lov klaras av. Tillsammans med mina framtida medarbetare på hårteamet har jag nämligen varit och fotats hos Kola productions. Vi knäppte lite olika gruppbilder och resultatet kommer bli skitbra tror jag. Bilden kommer så småningom finnas i skyltfönstret till Hårtemet, så håll ögonen öppna. Fotoraferingen var så rolig, underbar fotograf och härliga "modellkolleger". Vi skrattade oss igenom uppdraget kan jag lova. Jag ville inte gå därifrån, "bara en bild till". Om jag föds på nytt skulle jag gärna bli vacker och jobba som fotomodell... det är skitkul :)

Även fortsättningen av dagen innehöll aktviteter från modelllivet. Tillbaka i salongen fick jag agera sminkdocka åt Tina som skulle testa sminktekniker till nästa visning. Även här blev det skratt... å tårar :)

Men dagen har även innehållit praktiskt frisörarbete. Förutom att hjälpa de andra tjejerna med diverse jobb har jag fixat håret på Michaela. Hon kom in med brunt hår (för er som är insatta i färgkartan: en 4 skulle jag gissa). Jag började lägga en mörkbrun (en 3a) i utväxten. Därefter vävde jag ut slingor i hela överhåret och la mörkbrun (3a) på resten. Resultatet blev ett mörktbrunt hår med guldiga slingor, jättesnyggt! Både jag och kunden var nöjda och glada.


Inte bästa skärpan och färgen på fotot men ni ser i alla fall vad jag menar...

I morgon bär det av till Falun igen :)

Sol Jenny

PS. Jag har varit duktig och sprungit 30 minuter idag, 4,5 km blev det... ;o)

Beskedet

Idag damp det ner i brevlådan. Det där brevet som jag alltid HATAR att öppna. 1000 tankar korsar varje hörn av hjärnan innan man fått svaret klart för sig...
(öhh... finns det hörn i hjärnan??? den är ju nästan rund!! å... kan man korsa ett hörn??? Skit samma ni förstår nog vad jag menar)
Jag skyndade mig i alla fall att öppna brevet för att få allt överstökat så fort som möjligt.

"Vi vill med detta brev meddela att proverna som togs vid den gynekologiska cellprovskontrollen visade normal cellbild"

Shit va skönt det är. Ja har inte haft några tecken på att något skulle vara fel och proverna har aldrig visat på något annat, ändå är det lika jobbigt varje gång. Nu kan jag dock slappna av några år till, det känns bra :)



Sol jenny


kusiner!

Äntligen har min älskling kommit hem, efter en hel vecka i skogen. Så skönt att ha hela familjen omkring sig igen. Skönt är det på flera sätt, för det första för att jag har saknat honom men även för att det är väldigt påfrestande att själv ha hand om barnen, hemmet och annat samtidigt som man har långa dagar i skolan som tar mycket energi. Visst har det gått bra och visst har jag fått mycket hjälp av både föräldrar och svärföräldrar, men det är ändå skönt att veckan är över och ordningen återställd.

I morse borde jag ha sovit ut. barnen var borta och inget stod på schemat. Ändå slet jag mig ur sängen vid 8. Idiotiskt, jag vet, men det var ju så mysigt att åka ner till syrran för lite frukost och lösa medlodikryss medan Jon for iväg för att slakta. Då var det skönt att gårdagens 50 års kalas inte blev alltför utdraget. Vem vi firade??? jo min kära morbror Åke. Han trodde själv han skulle ut och nattvandra men hans släkt och vänner, med Malin i spetsen, hade andra planer. Det blev en trevlig kväll med mat, dryck, trevlig samvaro och singstar. Blev dåligt med kort tagna, eftersom jag inte hade kameran med mig, får bjuda på det som blev taget med telefonen :)


Jag och min goa kusin Micke. Alltid så omtänksam och gullig. För några år sedan hade jag och Jon äran att ha honom boende hos oss varannan helg... Härligt med en nära kusinrelation!!!


Från goskusin till tokkusin... vad säger man. En bild säger mer än tusen ord, lika barn leka bäst!

Sol Jenny


Eld i baken... eller i busken!

Veckan börjar närma sig sitt slut... i alla fall skolveckan, å i morgon är jag LEDIG! På schemat har vi praktik men eftersom Anna ska till stockholm på jobbresa, och jag jobbade hela lördagen, har vi kommit fram till att jag kan ta en välbehövlig dag "off". Så vad ska jag hitta på då?? Någon sovmorgon blir det inte tal om. Barnen ska skjutsas till skolan och dagis till 8. Eftersom förskolan slutar 12 hämtar jag upp båda barnen då och om jag orkar tänkte jag ta en liten shoppingtur till Mora. Barnens klädförråd behöver fyllas på.... :)

I skolan har jag haft några kämpiga dagar. Vet inte riktigt vad det är men jag har känt mig ur form. Tisdag slog värsta huvudvärken till och den återkom under onsdagen. Tur att Anna hade supertabletter med sig. Idag har det varit något bättre men långt ifrån på topp. Vad det gäller frisördelen har det varit både upp och ner. Nergångarna skiter vi i... men i onsdags var det riktigt kul. Jag klippte en tjej som kom in med ganska långt hår (ca 1 dm nedanför axlarna). Underhåret var lockigt och överhåret rakt. Hon ville klippa sig ganska kort, kort page med gradering. Jag blev först lite orolig hur jag skulle få till det med det raka och det lockiga, men med Annas ledning blev det såååå fint. Bäst av allt är att kunden själv blev så glad att hon kramade om mig efteråt.

Idag har jag fått ett helt annat klipp. Jag berättade ju förut om min mani att få en massa gjort när Jon är borta, men att jag i år lagt allt sånt åt sidan. Tänk, vips händer det saker. Erik har varit här hela kvällen och ansat min häck så den är så fiiiiin. Jag åkte förbi syrran för att hämta Ebba och maten stod på bordet åt oss och Erik stod redo med häcksaxen och jag behövde bara luta mig tillbaka och låta det hända. Nu har jag i och för sig lite krattning som jag borde ta tag i imorgon, men det kan det ju vara värt... bara jag fått en hög har ju Erik lovat att komma tillbaka och hämta den.


Tack Erik för hjälpen. säg bara till när du vill att jag ska ta hand om din häck...

Sol Jenny


Älgjakt!

Första vardagen som "älgjakts-gräsänka" är över. Eftersom jag börjde denna vecka med att vara trött och slut har jag beslutat mig för att bara ta mig igenom den på enklaste och smidigaste sätt. Jag brukar alltid ha visioner om att få en massa gjort, ha det fint å städat när Jon kommer hem och helst ha renoverat tre-fyra rum... Alltid med resultatet att inget blivit gjort och ändå har jag varit slutkörd och på det fått prestationsångest och panik. Nej i år ska jag bara ta det lugnt. Laga mat och tvätta det som används men inte mer. Det behöver inte se bättre ut än det gjorde när han åkte. Därmed kommer kvällen bestå av Tv, lite chips och kall coca cola. Frossa med mig själv.

För Jon var det andra jaktdagen och resultatet idag var MVG (till skillnad från igår när antalet skjutna älgar var 0). Redan på förmiddagen fick jag SMS att de hade skjutit 3 älgar, alla inom 40 minuter. Tyvärr hade inte Jon varit skytt denna dag men han lät mycket nöjd ändå. Laget har tilldelats 4 stora djur, dagens byten var 2 stora och en kalv, 2 stora har de alltså kvar. Jag ska fortsätta hålla tummarna för min älskling, önskar att han fick skjuta en riktigt stor tjur. Ska bli så skönt att åter få fylla upp frysen med kött det har börja tryta nu. Bjuder på en bild från jakten som Jon skickat.



Nu blir det mys i soffan.

Sol Jenny

Vi är inte bara (blivande) frisörer... vi är modeller oxå!!

Vilken vecka. Först vill jag börja med att talka om att min älskade mormor har kommit hem. Hon har fått fylla på medicinförådet men mår utmärkt och strålar som aldrig förr. Hon får en verkligen så glad bara man hör hennes röst. Det är så skönt att hon är tillbaka hemma. Jag älskar dig mormor.

Annars är det frisörbestyr som helt klart har dominerat veckan. Måndag till torsdag har jag som vanligt pendlat till Frisörcentrum i Falun och i fredags hade vi praktik. Jag hade tagit med mig min klasskompis Carran och tillsammans skulle vi fixa en rad modeller inför lördagen (till vad , får du läsa om längre ner i inlägget). Jag började dock med att klippa en klassisk herrklippning som Tina varit snäll och fixat till mig, men efter lunch var det modeller för hela slanten. Jag och Carran började med att färga några killar från Scott-linjen. "min" kille fick även ny färg i skägget och brynen och efter sminkningen under lördagen förvandlades han till en riktig "hunk" :)
När jag på fredagskvällen hämtat upp mina barn hos syrran var det en trött Jenny som kröp ner med barnen i sängen. Kanske inte helt konstigt att John Blund kom på besök redan före 22.00

På lördagen var det tidig morgon som vanligt. Eftersom Jon gett sig iväg på älgjakt sedan i fredags fick mina snälla svärföräldrar ställa upp som barnvakt. Barnen spändes så fast i bilen och vi begav oss till Furudal där farmor och farfar väntade i husvagnen. 9.10 var jag tillbaka i Orsa och klev in på Hårteamet. Dagen skulle bestå av filminspelningar med stylingtips. Min roll under dagen var assistent, kaffekokerska, städerska, frisör, fixare, diskare, och slutligen modell. När det var min tur att ta plats i sminket kom tröttheten ikapp (för mig = hysteriskt fjortisfniss). När kameran rullade hade jag dock återfått koncentrationen och materialet så helt ok ut. Ska bli spännande och se vad det kan bli av det :)

Lite smakprov <3
  

          

Nu väntar en ny vecka. Hoppas verkligen jag hinner med lite bloggande. Det är lite tufft att hinna med allt när man är själv, ska fixa skolan, skjutsa och hämta barnen, vara mamma och sköta hem, handlaing, tvätt osv... fast jag ska inte klaga. Det är en vecka... sen är älskling hemma igen :) Dessutom har jag en underbar backup runtom mig. Tack alla nära och kära.

Bara Mona som sviker och drar till Thailand 2 veckor...!!!!
- Hur tänkte hon där???? ;)

Ta hand om er där ute!

Sol Jenny


Världens bästa mormor

Ännu en vecka går mot sitt slut, åh vilken vecka sen då! I måndags hade vi modeller. Tisdag hade jag praktik för att kunna gå på min läkartid och till optikern. Onsdag full fart i skolan med träning och skäggmodeller. Idag torsdag har vi haft brud och lärt oss sätta fast krona och slöja. Är ganska slut och i morgon drar Jon iväg på älgjakt. Samtidigt ska jag ha praktik hela fredagen och fortsätta med full fart på salongen hela lördagen. Därmed måste barnen köras till svärföräldrarna i Furudal. Blir fullt upp och en hel del farande. Kanske frågar jag om barnen kan sova kvar, men vi får se.

Även utanför skolan har det varit mycket denna vecka. I tisdags kväll ringde mamma och berättade att min kära mormor hade fått åka in på akuten för hjärtat. Med stor oro gick jag och la mig och kunde självklart inte slappna av helt. Efter några timmar kom ett sms att det var lugnt men att mormor skulle få stanna för observation över natten. Under onsdagen fick vi besked att hon troligtvis drabbats av en mindre infarkt, hennes puls var hög men hon reagerade inte på medicinen hon fick. Efter skolan i onsdags stannade jag därför till hos henne på lasarettet. Det är så underbart att sitta hos henne. Hon är nog helt klart den snällaste människa jag har träffat. Fast hon ligger där med massa mätinstrument kopplade på kroppen kan hon inte låta bli att tycka synd om de andra patienterna. Hon klagar inte utan är bara tacksam och glad. Hon till och med tackade sjuksystern när hon hade tagit pulsen på henne och det visade sig att den gått ner. Som om det var sjuksysterns förtjänst. (ok, till viss del kanske det var det eftersom det var hon som gett henne medicin. Men tacket var mer som om det var hennes sätt att ta testen som gjort henne friskare). Efter besöket kändes det i alla fall mycket bättre och jag var åter lugn. Jag älskar min kära mormor. Idag kom dock nya, men även possitiva, besked från vår "sjukling". Efter ultraljud hade man konstaterat att det inte alls varit någon infarkt. Däremot har hon ett oroligt hjärta men vad det beror på är oklart. Mormor blir därför kvar och man kommer försöka hitta en lösning på problemet. Det känns bra.

Efter lasarettet i onsdags åkte jag hem till mormor hus där mamma, Lasse, Morbror Nisse, Micke, Linda och Malin var för att fira Åke. Hem kom jag inte förren 20.30 då barnen sov och sängen väntade.

Nu ska jag försöka få lite gjort, men framför allt ta det lugnt. Behöver ladda batterierna inför de kommande dagarna (veckan).


Min mormor är inte bara snäll och är även så vacker. Hoppas jag strålar som henne när jag är 80 år. Här är hon på Öland med mamma och Lasse, 2006.

Sol Jenny


Älskar min morbror!

Varför kan man inte få lite skrivarlust...????? Eller skrivarlusten finns, men idéerna till ämnen saknas! Visst kan man skriva om vad som händer i livet:

- Söndagens dröm om att Sabri skulle vinna artistjakten sket sig när en 20 åring fick följa med "ladys night" gänget på turné. Därmed sprack även mina tankar på att vi skulle dra ihop ett tjejgäng och rocka gärnet... Pengarna får nu gå till öl på Grönklitts afterslki i hopp om att de har bättre smak än artistjaktjuryn. Fast kanske blir jag sittande där och tröstsuper till K-G och "den tappre indianen".

- Idag kom jag hem och hälften av svampen jag slet med i helgen hade ruttnat eftersom det varit tätt under myggfönstret som dom skulle torka på! Efter ytterligare en rensning i stanken av rutten svamp hoppas jag nu att resten av skogens härligheter får torka som de ska.

- Idag har 450 spänn spenderats på rena kroppskontrollen. Första hundralappen för ett cellprov och resterande 350 kroner för en ögonkoll. Cellprovssvaret kommer om ett par veckor och ögonen fungerade som de ska... skulle ha spenderat i lite nya höstkläder istället!

... ja hur kul kan det bli. Nej jag kryper till kojs istället. Hoppas på en god natts sömn och ser till att vakna full med energi inför morgonens träningspass.

Men först ett stort GRATTIS till min älskade morbror som fyller 50 år idag.
HIPP HIPP HURRA <3


Morbror "Såke" och kusse Linda.

Sol Jenny


övernattningsparty

Ifredags åkte jag med Carran hem från skolan. Vi skulle nämligen förbi på Hårteamet och fixa hennes utväxt, eftersom hon hade panik ;) Därefter åkte jag hem, packade en liten väska och for till Furudal där resten av min underbara familj bafann sig. Svärföräldrarna, som parkerat sin husvagn där, stod för kvällens middag. En härligt blodig biff, ugnsstektpotatis med sesamfrön och sallad. MUMS.

Idag, lördag, har kalle varit på kalas hos en av hans nya vänner från förskolan, Jens. Det är så roligt att det blir lite nya kompisar och framför allt kompisar som inte vi föräldrar "tvingar på" dom. Verkar dessutom vara en hellylle kille :)

Nu på kvällen har syrran kommit förbi med barnen. Vi har ätit tacos och myst. Eftersom Erik är i Stocj´kholm och har sprungit Bellmansstafetten ska dom sova över. Det är så mysigt! Nu ska bara barnen nattas, sen kommer Jon ta plats i sängen för att titta på fotboll och jag och syrran ska fnissa ikapp i soffan med vin, öl, cider...

I morgon håller vi alla tummar vi kan för våran Sabri!! Han är en av 5 finalister i Mix megapols artistjakt. Må bäste man vinna... å då finns bara 1.
-Go Sabri Go Sabri Go Sabri!

sabri200

Sol Jenny


Ser fram emot en ny dag med nya möjligheter, för den här var kass!

Känner att jag varit riktigt urkass på bloggfronten ett tag. Kan inte lova att det blir bättre... men jag ska försöka. Anledningen har varit att jag varit så slut de sista dagarna. Känns som det är så mycket som händer som skapar tankar och eftersom det redan är så fullt upp blir varje småstak så stor... varför är det så????
Idag kände jag att dessa småsakseländen bara tog sitt pris, men med det föddes faktisk lite skrivarinspiration :)

morgonen började med att jag drog mig ur sängen och motvilligt letade fram träningskläderna som fått vila sedan i juni (om man bortser från en 30 minuters springtur tillsammans med sonen på cykel). Övervägde om jag skulle stanna hemma, men drog ändå på mig utstyrseln och styrde bort till Lisselhed för att hämta upp Anna. Tittade på henne och sa bara:
- Idag var det nära...
- Vadå, att du hade stannat hemma?!
Jag svarade med att nicka.
Vi styrde iväg och jag hann inte ens uppför backen innan jag hade hela koppen med nyponsoppa i mitt knä.. GGrggrrrr!
Med en näsduk torkade jag bort det värsta och vi for vidare till Falun.

Skoldagen började som sagt med ett träningspass. Här var dock dagens possitiva grej, Body Combat, hade gärna tagit ett till pass nu på kvällen. Så härligt att få ur sig all frustration, irritation, ilska och andra negativ energi som man samlar på sig... äntligen ett sätt att bli av med den och få användning av den. Dessutom var ledaren grymt bra och peppande... längtar faktiskt lite till nästa pass redan nu :)

På väg tillbaka till skolan stoppades jag och Anna av en tjej från sveriges radio. Hon ville ställa en fråga om vad vi tycker om förslaget att slopa karensdagen, vilket skulle gynna utrotning av svininfluensan! Idessa frågor tänker jag inte ens lyfta ett finger för att försöka ta ställning, men Anna som egen företagare var snabb att hoppa på... hennes åsikt!? Ja den får ni goggla på fram ;) Så här så det i alla fall ut:

Kolla in hennes stil, med ena handen i byxfixkan, i andra ett bananskal, oknutna skor och tovigt hår utan balsam!! Trovärdig och respektingivande brud det där....
I bakgrunden ser ni skolans humoristiskaste kille... här köper han en 90 g hamburgare direkt efter träningen kl 9.30 på morgonen!

Dagen rullade så på tills jag efter lunch skulle gå på toaletten. Jag låser dörran, vänder rumpan åt toaletten och ska dra ner byxorna... "PLUMS" jag bad en stilla bön att det inte var sant, att jag hört fel, eller att det åtminstonde inte var det jag trodde det var... men förgäves. Längst ner i toalettstolen låg min mobiltelefon som ramlat ur min bakficka! Det var bara att dyka efter, slita isär den i så många delar som bara gick och lägga den på tork framför hårblåsen. När jag kom hem fick Jon igång den och än går den, hoppas den fortsätter med det!

Nu ska jag umgås lite med Jon och fixa kvällsfika.
Vi ses när vi hörs!

Sol Jenny

RSS 2.0