Inga prickar i Thailand!!

Jag sitter här och vrider mig av skratt. Som många av er vet är halva orsa i Thailand. Jag läser Monas dagboksinlägg i resedagboken och det är sååå bra. Jag skrattar ihjäl mig. Fatta vad små små prickar kan göra för en text... eller rättare sagt vad frånvaron av prickar kan göra för en text. Inte nog med det. När jag försöker kommentera Monas inlägg tas inte mitt meddelande emot för det anses vara SPAM!! JAG... SPAM!!! Nej nu...

Undra hur jag ska tolka det här!!! Vet inte om jag ska ta mig en ännu en "självanalys" :). Ingen av mina läsare, ingen av mina vänner har idiotförklarat mig på grund av mina tankar och inlägg, fast jag mer eller mindre bett om det. Men så blir jag idiotförklarad av EN DATOR!!!! Mitt inlägg är INTE SPAM! GRRRRR!!!

Ja ja... Ni får läsa min kommentar här istället. Här skriver jag i alla fall vad jag vill. Det är MIN blogg

Ha ha... du är sååå rolig!! prickarnas frånvaro får mig att vrida mig. I första inlägget berättar du följande: " bara att skada Kattis och Krister är vart varenda ore" (hoppas de inte är svårt skadade). Nu skriver du "jag ska försöka få han till doktorn for han har inte sovit alls i natt... horrni... jag tycker faktiskt synd om honom" (Har han tagit de där thailandsviagra nu, stackarn!! Hjälper inte ens att frun tycker synd om honom ha ha.. jag dööör haha ha. )

Lycka till ;)


Sol Jenny


Kommentarer
Postat av: Mona

SPAM...ja jaklar jag..nu far jag ju nastan lov att tanka till.. ha ha ha...redan dar blev det skitbra..lite pa gasen var vi iallafall igar.. ;)



Mkt trevligt att fa kommentarer pa bilder ..nice nice eller hur var det morest nicest..



kram kram ..langtar till Er och gloggen

Mina barn saknar jag ibland sa man blir gratfardig..men snart kommer vi hem!

2008-11-26 @ 03:02:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0