Svart i natt

Igår när jag satt vid datorn började plötsligt lamporna blinka, liksom pulsera, och plötsligt.... PANG POFF.... så var det mörkt, helt svart. Jon som låg i soffan och snarkade märkte så klart inget först, men blev snart varsle när jag började gorma. Jag hatar allt som har med ström att göra... även frånvaron av den. Får för mig att avbrottet kan bero på trasiga apparater börjat brinna, gett kortslutning och... PANG POFF! Som tur var hade vi lite lyse kvar, i köket och i sovrummet. Felet, som Jon kunde spåra till en trasig propp i elskåpet ute, fick dock lov att åtgärdas eftersom värmen slagit av. Det är i sånna här tillfällen man kan skratta sig lycklig att man har en extrapappa som är elektriker. (Jo vi kan faktiskt byta proppar själva men det var lite mer komplicerat än så) Fast klockan var 11 på kvällen kunde han rycka ut och hjälpa oss. VIPS var strömmen tillbaka.... men någonvärmepump ville inte starat. Efter lite pill här och lite pill där hittade pojkarna ett par glappa kablar som fästes och värmen var räddad.

TACK LASSE!!

Nu är det dags att ta barnen till Dagis. Sen ska jag bli ompysslad av Linnea. NICE :) Det har varit panik en längre tid att göra något åt min hårfärg. Mina blekta slingor ska nu täckas av härlig höstfärg. Vilken... ja ni får fråga Linnea. Jag vet aldrig när jag kommer hur jag kommer se ut när jag går... för har jag bestämt mig är det alltid någon som har en annan idé, och så blir det då. Så vi får se.....

Sol Jenny


Kommentarer
Postat av: karin

hoppas de bli8r fint i håret:D du får lägga in någon bild sen !:Dkramar

2008-11-12 @ 10:09:02
URL: http://kajinkarin.blogg.se/
Postat av: Emma

Tack! Det ska bli jätte häftigt :o) Vi åker i mitten utav februari någon gång & kommer hem i sommar. Bor i samma hus som Fam. Persson/ Larsson så senast igår kväll var jag & gosade med lilla Moa :o)

Tigge berättade att ni hade diskuterat fotografering på bröllopet... Vigseln är kl. 15:30 dvs i skymmning/ mörker. Så det kommer att behövas fotolampor, vilket jag förstår att du inte har tillgång till... Vi har diskuterat lite & det lutar nog åt att göra ett lite "serösare" studiofoto som bröllopsfoto på Kola productions. För vi vill inte fota oss innan vigseln, när det är ljust... Känns lite fel att ha bröllopsfotot taget innan man är gift!? Även om många gör så... Sen så vet man ju aldrig om det ens är snö i dessa tider heller...?

Men tack för att du hade velat hjälpa oss!



Hoppas att du blir fin i håret :o) Jag hade tänkt tvinga Micke att lägga i lite färg i mitt hår någon dag- haha ;o) Har köpt med mig från Hårteamet... Så då får han ställa upp!



Ha det bra!



Kram kram

2008-11-12 @ 13:07:02
URL: http://spirans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0