A-lagare, huliganer och annat löst folk... försvinn!

Är det någon mer än jag som tycker att hela Orsa har invaderats av fyllegubbar (och en och annan kärring också för den delen). Jobbar man på leksaksaffären har man koll på det... Varför?? jo de springer ju genom korridoren, fram och tillbaka till systemet, hela dagarna. Därefter samlas de på parkbänkarna utanför kulturhuset. SUCK!! Visst, dom flesta är väl "snälla", men vad spelar det för roll. Dessutom kan de ju få snedtändningar när som hellst. En har ju redan mer eller mindre mordhota Malin (My Boss). Värst var i Onsdags när jag skulle slänga ut kartonger på baksidan av affären. Möter där en av dessa "gubbar" i full färd att knäppa upp byxorna. Hallå, vårt varuintag är ingen toalett. Som tur var vände han på klackarna och gick åt ett annat håll när jag kom.

Visst blir man lite glad när man läser i tidningen att polisen lyckats ta hand om två av dem. Samtidigt är det ju tragiskt när man tänker på att de "bara" får sova ruset av sig för att sedan bli hemskjutsade. Nästa dag är de tillbaka till parkbänken. Visst det är deras liv...


Sen läser man i tidningen om mopedgäng som far runt och förstör. Inbrott på ungdomsgården, för att sno en DVD (HALLÅ!!) Och dessutom skadegörelse.
Jag tycker det är SKITTRÅKIGT. Är så glad att stora delar av vår lilla by håller på att få ett ansiktslyft: nya gatstenar läggs, fler snygga gatulampor sätts upp, hus målas om osv. Ska vi låta en liten grupp förstöra vår idyll??

Nej, fler poliser borde synas och vi ortsbor måste hjälpas åt att säga ifrån!!!

Håller tummarna för att byn står kvar efter helgens marknadsfiranden....

Orsa, att vara eller icke vara, det är frågan.

Sol Jenny

Kommentarer
Postat av: Mona

Nämen hallåååååå...dom håller ju till vid centralkiosken...hjälp..har dom förökat sig..å så snabbt också..nähäää...enbart kloning..hum



:)

2008-09-26 @ 10:02:52
Postat av: Sol Jenny

Nej... dom verkar ha blivit bortskuffade från centralkiosken. Sen dom började måla där har dom flyttat på sig.

tjing

2008-09-26 @ 15:42:55
Postat av: Mona

Ahaaaaa...det förklarar allt..ingen kloning alltså..skööönt.

2008-09-26 @ 15:44:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0