Mer av detta tack :)

   

I söndags hade vi en sån där riktig familjedag. En sån dag när man gör något tillsammans HELA familjen, och ENDAST med familjen. Jag kan inte påstå att vi alltom oftast sitter hemma och ugglar, tvärtom. Vi har jämt något planerat känns det som. Det jag saknar är att vi fyra, Jag, Jon och våra underbara barn, gör saker tillsammans bara vi. Och i söndags gjorde vi det. Efter lunch slängde vi på oss skogskläder, åkte förbi Statoil och köpte bullar och festis, och begav oss ut i svampskogen. Det är såååå mysigt, jag kan inte förstå varför man inte gör det oftare. Dessutom ÄLSKAR barnen att traska runt bland båbärsris, kottar och grenar. Visst Ebba ville gärna bli buren när det blev alltför snårigt men det kan man ju förstå med de små, korta benen.

Även om "skörden" inte var det viktigaste för dagen så fick vi i alla fall med oss några Karl Johan till en svampsås och ett gäng trattisar som nu ligger för torkning. Det bästa med hela promenaden var kanske ändå fikastunden. Kalle hittade en jättemysig plats med renlav där vi satte oss och smaskade i oss bullarna från Statoil. Med hjälp av självutlösaren, och genom att hänga kameran på en gren, lyckades vi få en underbar bild på hela familjen.
Härligt eller vad säger ni...


Jag längtar redan efter nästa familjedag. Hoppas den kommer snart...

  Sol Jenny      

Kommentarer
Postat av: ulle

Åhh vad mysigt! Ni äe så fina :)

2008-09-02 @ 14:25:59
Postat av: Emma

Ser jätte mysigt ut!

Skönt att Ebba piggnade till, man måste verkligen stå på sig när det gäller vården alltså...



Kram kram

2008-09-02 @ 17:43:05
URL: http://spirans.blogg.se/
Postat av: Mona

Åh vad härligt..framförallt att dagen blev just så mysig som man gärna önskar att det skall bli, när man väl bara är tillsammans som familj.. ibland kan det ju falla sig så illa att den dag man äntligen gör något som familj- så tex ballar det ur pga någon tex är sur å grinig eller nått annat tokigt som att tex få punktering på väg....oj..va negativt det blev..

näää fy farao vad härligt att se och läsa och att Ni fick det just sååååå häärligt..uiiii jag blir avundsjuk :)



karma..oj..skulle skriva kram ..men karma passar väl lika bra ..tihii

2008-09-02 @ 18:14:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0