När man inte räcker till...

Ibland får man tänka sig för när man klagar, gnäller och tycker livet känns blä... Jag har haft några dagar då jag åter fått en tankeställare över hur lycklig jag är. Jag har funderat över vad som verkligen betyder något, och de där dammråttorna i hörnen har inte spelat så stor roll. Visst är det skönt att städa ur huset, men det är inget att stressa upp sig över. Visst kan man bli deppad över grå strån och linjer under ögongen, men det tillhör också livet. Visst vill man bara dra täcket över huvudet och somna om när klockan ringer, men det betyder också en ny härlig dag. Och visst kan ens barn reta en till vansinne, men tänk på att de är det bästa vi har.

Jag har en underbar vän som går igenom något som man inte vill ens värsta fiende ska behöva uppleva. Sorgen efter att ha förlorat ett barn. Som om inte det är nog kämpar hon och pappan nu för deras andra dotter inte ska behöva skiljas från sina vänner när hon börjar skolan. Idag började dock solen titta fram bakom molnen och beslutet kommer att omprövas. Jag håller alla tummar jag kan för att det ska gå vägen.

I expressen kan du följa deras kamp:
http://www.expressen.se/Nyheter/1.1538989/leia-2-dog-av-bakterie
http://www.expressen.se/Nyheter/1.1538994/rektorn-jag-maste-folja-lagen

http://www.expressen.se/Nyheter/avslojar/1.1539842/barnexperterna.-andra-beslutet
http://www.expressen.se/Nyheter/1.1540793/nytt-hopp-for-tyra-5

Även nyhetsmorgon i tv4 tog idag upp ämnet, då Mamma Johanna och Pappa Anders intervjuvades:
http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.953132

Det är inte lätt att sitta och läsa dessa repotage, och ännu mindre se nyhetsklippet, när det gäller ens vänner. Vi får hoppas politiker och de som bestämmer tar sitt förnuft till fånga och visar att de inte helt saknar hjärta.

Ta hand om er där ute alla vänner! Ni är värdefulla!

Kramar
Sol Jenny


Kommentarer
Postat av: Ida Mopers

Hej Jenny! Vad duktig du är att skriva! Ja, nog har man det bra, tänker på det varje gång jag kramar om mina barn, njuter av varje sekund jag får vara med dom (och Ola så klart...)!! Otroligt starkt av Jossan och Anders att driva det här vidare, hoppas verkligen att det ordnar sig! Tyra behöver verkligen sina kompisar som trygghet...Vi får hålla tummarna! Vore skoj att ses någon gång, det var ett tag sedan sist. Förstår att du har fullt upp med studier, men vi får väl försöka hitta ngn lucka! Ha det så bra och sköt om er! Kramar från Ida

2009-04-21 @ 22:46:54
Postat av: Emma

Usch! Det är så hemskt det där...

Hoppas verkligen att det ordnar sig!



Det såg ut som att ni hade en trevlig kryssning föresten :o)



Kram

2009-04-22 @ 21:02:38
URL: http://spirans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0