Bättre och bättre... nu osar det semester!

Idag har jag gjort min sista dag på salong under min praktikvecka. Att jag inte ska vara på salongen torsdag och fredag har flera anledningar.
*Jon jobbar och vi har uppgett att barnen skulle vara ledig hela sommaren från dagis. Visst skulle farmor och farfar kunna ha dom men speciellt nu när Selma gått bort tycker jag dom har fullt upp ändå.
*Anna har jobbat sista dagen idag och det känna alltid bättre att störa henne när jag behöver hjälp, även om de andra tjejerna är så duktiga och snälla och alltid glatt hjälper mig. Bara jag som känner att jag stör dem i deras arbete.
*Jag behöver verkligen ta ett par dagar (minst) för att plugga en massa teori. Fick ju lite panik när jag såg hur få veckor det är kvar i skolan. Sen ska vi göra både FC-prov, ett test som visar vad vi kan inför våran lärlingstid, och som det verkar ska vi även klara av teoriprovet till gesällen...

Mina tre dagar med praktik den här veckan har varit mycket givande, lite mer än vanligt till och med. Jag har färgat två par ögonbryn  och ett par ögonfransar. Det här med ögonfärg har känts lite nervöst men det kändes faktiskt lite bättre efter andra gången, några till och det kanske inte behöver kännas så jobbigt :)
Även klippningen känns lite, inte mycket, men lite bättre. Jag klippte kusse idag och körde på bra mycke innan jag tog någon större hjälp (och ja, det blev bra). Klippte även P-Å som faktiskt lämnade salongen UTAN kepa på huvudet!
Det har varit bra sista dagar inför semestern. Nu ser jag verkligen fram emot två lediga veckor för att sedan köra igång igen.

Sol Jenny

Kommentarer
Postat av: Mona

Ouiii... lite ledigt med studier verkar vara bra tankegång.

Och dina praktikdagar verkar ha gått strålande - va himla kosligt..

-kanske vi syns i helgen då...blir ingen Idreyra o Storfjäten för oss - Micke måste prioritera Lisselhed.. Helt okey för mig..var inte så motiverad just nu!



Syns

2009-07-09 @ 07:02:01
Postat av: Anna Nämd

Ja du jobbar på riktigt bra Jenny, går från klarhet till klarhet. Det är jättekul när du är på salongen.

Tänk att idag är det första semesterdagen..fattar det inte riktigt än. Har inte öppnat rosedunken än, vill ha hjälp!!!! ;)



Tjoho ! (vafan regnar det!) skit också....

Whatever happy holliday Jenny!

2009-07-09 @ 10:58:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0