Packat för Australien.

Nu står väskan där i hallen, packad och (förhoppningsvis) klar. I morgon hämtas jag upp av Anna och Micke för bilfärd till Falun. Därifrån blir det tåg till Arlanda och sedan flyger vi iväg, nej inte till Blåkulla, men till Australien.

Man skulle kunna tro att livet därmed skulle vara så där härligt, underbart och bra det bara kan just nu... men riktigt så känns det inte. Jag har haft min jobbigaste dag på mycket länge. På förmiddagen sa jag hej då till Jon och barnen (och Mona, Micke och Annika) uppe i Fjäten. Tårarna rann... Hemresan gick dock bra, kanske tack vare Michaela som var snäll och fäljde med och gjorde mig sällskap. Hade blivit två riktigt jobbiga timmar annars. När jag kom hem och började packa började det dock igen. Känns inte lätt att lämna sina kära barn i två hela veckor för att vara så långt borta. Kanske är det separationen som förstärkte packproblemen. För packa har inte varit lätt. Vad tar man med när temperaturen ligger runt 18 grader dagtid, kallare nattetid. Det kan förekomma regndagar och man inte riktigt vet vad vi ska ut på???! Det blir både långbyxor, kjolar, klänningar och kortbyxor. Dessutom måste vi räkna med såväl naturutflykter som casinobesök. Resväskan får max väga 20 kg. halva går till hårprodukter saxar kammar mm som krävs för tävlingen. Handbagaget är mer än överfyllt då två "huvuden" ska i och dessutom ett stativ till dem. Men jag ar i alla fall nu fått ihop min packning, bara hoppas det är "rätt".

Nu ska jag försöka få lite sömn innan klockan ringer och jag ska upp för morgondusch. Ska försöka uppdatera under resan bara jag får tag på någon dator. Ha det bra så länge alla vänner.


Kommer sakna dessa diamanter så otroligt mycke. *PUSS*

Kram
Sol Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0