Furuvik.


Trots hot och varningar om spöregn hela helgen fick vi en mysig dag på Furuvik med hela kusingänget. Visst var det lite blött, men då menar jag verligen lite. Det duggregnet som föll bestod endast av små nätta droppar och vi kunde vara ute HELA dagen utan problem. Första stoppet i parken blev bland de klassiska Furuviksaporna. Vilka coola djur det är. Ebba och Maja stod och tittade öga mot öga med en av chimpanserna på andra sidan glasrutan. Varje gång Ebba vinkade slog han mot henna på glasrutan. Sen tittade han på Maja och gjorde pussmun.... :) Ett riktigt charmtroll!!!!


Visst är den här bilden söt! Titta hur dom kollar in varandra :)

Det blev även en hel del karusellåkning. Eftersom de små fick lov att ha en vuxen med sig när de åkte så köpte vi brudar också varsitt åkband (småttingarna åkte gratis då). Det fick vi ju lov att utnyttja så jag och Maris drog med oss Sara och Helen i en av "vuxenkarusellerna". Sara skrek så jag trodde hela Furuvik skulle stanna upp!

Frågar vi Sara så var det nog bättre förr....
Tyvärr fanns inte tågbanan kvar i år :(

Efter en heldag i parken åt vi middag på Furuviks brygga, mysigt ställe med god mat. Därefter samlades vi vid Orientexpressen där vi hade bokat in oss över natten. Mycket prisvärt boende. En kupé med tre sängar för 600 kr natten, å då ingick 2-dagars inträde till parken för 3 personer. Att det då var lite trångt fick man stå ut med.

Nu måste jag kila

Soo long!!

Sol Jenny

Kommentarer
Postat av: Emelie

Roligt med Furuvik! ;) Minnen kommer tillbaka... Eller jag ska väl inte säga att jag minns, men korten tar en tillbaka.

2009-06-17 @ 23:33:33
URL: http://semlesara.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0