Min helg, som sprungit förbi....

Det hann inte mer än bli helg så var den över, känns det som. Fredagen blev en lugn historia vilket var skönt eftersom vi då kom upp i tid på lördagen. Jon stack iväg med Kalle och tvättade bilen medan jag gjorde ett ryck med städning. Skönt att få undan lite men det skulle behövas MÅNGA till sånna ryck... phu, när ska man komma ikapp???!



Svärfar kom förbi och levererade Kalles nya cross. Efter att vi fått höra att han snabbt kommer växa ur den andra, och hans utveckling kommer att hämnas, kunde vi inte göra annat än att skaffa en ny till honom. Eller hur?!! ;)
Sen var det ju också så att Jons kusiner i småland hade en precis sån cross vi var ute efter och vi fick den, plus skydd, till ett bra pris. Självklart måste han ha alla skydd och med ny hjälm, rygg och bröstskydd, armbågsskydd, axelskydd och nya cross-stövlar är det bara knäskydd och handskar som nu saknas. Kalle blev genast stormförtjust i nya crossen och körde iväg på den som ingenting. Ska bli spännande och se honom på crossbanan med den hya hojen

Dagens stora mission var ändock mormors 80-års kalas, som visade sig bli en riktig höjdare. Efter god middag med trevligt umgänge, fortsatte festen ända till 2 på natten. Tro det eller ej men mormor var med och la sig inte förren bara jag, Jon och mamma var kvar uppe. Vi sappade lite på melodifestivalen men annars var det "Singstar" som rullade på TV:n.
  

Eftersom vi var många som sov över hos mormor, de flesta i husvagnar, blev det en riktig släktfrukost. Några fördrog endast en treo, några fick i sig en kopp kaffe och barnen slurpade i sig varsin yoghurt. Eftersom Maria och Jonas skulle tillbaka till Stockholm lät vi alla barnen leka av sig vid skolan först. Det var så härligt att se glädjen i våra barn när de tillsammans sprang iväg mot lekplatsen i en lång rad. Hoppas verkligen vi får till en Furuviksresa, alla fyra syskon med familjer. Det skulle bli 8 vuxna och 9 barn... någon som har en bra stuga till uthyrning :)

Visst är barn bara för underbara!!!!!

Sol Jenny

Kommentarer
Postat av: Mona

Vilken underbart härlig bild på barnen!



kram

2009-05-18 @ 07:10:02
Postat av: Camilla

Rekommenderar tåget (orient expressen) i furuvik för övernattning!!! Bra pris, man får tillgång extra länge till poolen. Tidigare tillträde till parken. Jag tyckte inte det var farligt dyrt. Hoppas ni får till det, Filip längtar efter att åka dit i sommar igen.

2009-05-18 @ 20:05:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0