Midsommar!

Midsommarhelgen är nu över, underbart.... både när den var här och lite skönt att den är över.Det är alltid en massa måsten och stress inför midsommar (liksom alla andra storhelger) som man nu slpper. Samtidigt är midsommar en underbar högtid, när sommaren står för dörren.

Vi började vårt midsommarfirande på Lillåvallen då barnen sprang Orsakajten. Kalle har ingen större förkärlek till uppståndelsen vid dessa evenemang men beslutade sig till slut för att i alla fall vara med i loppet. Tyvärr blev det trångt i starten och redan efter några meter for han omkull. Jon lyckades dock få honom på benen och han skulle fortsätta, men när andra vurpan kom nere vid Lillåvallen gav han upp. Som mamma måste jag ändå säga att jag är stolt över hans insats. Han gjorde ett tappert försök, något som många andra inte kom i närheten av.

Sol Kalle (5a från vänster, kortaste killen i orange) väntar på startskottet. Bredvid, också i orange, Kalles kompis Matteus de Vreeze från Karlstad. (Monas brorson)

Ebba däremot var det inga större tvivel om hon skulle vara med. Med plats i sista starten blev det dock ett himla tjat om när det var hennes tur att springa. Där fanns ingen nervositet, utan den lilla tjejen sprudlade inför sitt lopp. På startplatsen tog hon sällskap av dagiskompisen Funny.

Fanny och Sol Ebba redo för start.

Efter Kajten blev det middag hos mamma med alla syskon och barn, därefter drog vi vidare till Micke och Mona för fortsatt firande. Inte förren framåt femsnåret (tror jag det var) rullade vi in på gården med våra cyklar.

Midsommardagen invigde vi strandrestaurangen lite mer rejält, dock inte matbiten, utan vi höll oss till ölen. Från att ha åkt ner för att bara ta 1 öl... kunde vi snart räkna till 5. Men det är ju bara midsommar en gång om året. Midsommardagen avslutades, efter middagsstopp på finntjänsvägen, på kampingen med våra härliga vänner från Ånge, Micke och Angelika. Tänker varje gång att vi borde ses oftare....

Hoppas ni också har haft en bra och trevlig midsommarhelg!
Nu ser jag fram emot en underbar SOMMAR!

Sol jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0