Fjällfina

Ännu en härlig helg fylld av "vårkänslor" går mot sitt slut. I fredags åkte vi åter en gång norrut för att bjuta av fjällsluften i Storfjäten. Redan vid tolvtiden lämnade vi Orsa vilket betydde att vi kunde köra in på gården till fjällstugan redan före 2. Barnen hann åka en sväng med skotrarna tillsammans med Michaela, vi njöt på gården, gjorde oss hemmastadda för att framåt kvällen inta en härlig middag. Senare dök även familjen "Roine och Terese" upp. Lördagen bjöd på fint fjällväder och vi packade in oss och på oss och med oss på de skotrar vi hade och begav oss ner på en sjö för att få lite sol. Eftersom diverse sjukdomar drabbat gänget i perioder under helgen begav vi oss till stugan och fortsatte myset där. På kvällen blev det ännu en underbar middag, rött i glasen och bad i tunna för endel lortgrisar ;)


Fjällmys. Till och med Mona kostar på sig en putmun ;)

Det är ganska fantastiskt hur våra barn är. Ebba har ju varit halvkrasslig redan under veckan, hela helgen har hon haft febertoppar på nätterna och även Kalle har pendlat mella kamin och svettningar samt rossliga halsar med hosta. Någon vilja att åka hem har det dock inte varit tal om. Natten till lördagen trodde jag det skulle bli aktuellt att återvända hemåt redan på lördagen men barnen vägrade. Som tur var har de varit pigga och feberfria hela dagarna, medan nätterna varit fyllda av rossliga halsar, skällande hosta och febertoppar. ftersom barnen nästan gråtandes bad oss stanna fick det bli så. Fjälluft kan nog inte skada, stugan har alla bekvämligheter, medicin hade vi med oss och på dagarna var barnen pigga och glada. Enda extra bestyret var att få dem att förstå att bad i tunnan utomhus inte kom på tal, men när alternativet var att sätta sig i bilen och åka raka vägen hem gick det ändå ganska bra.

Nu ska jag avsluta denna helg med lite plock här hemma. Sen ser det ut att kunna bli pizza ikväll och avsluta med godispåse el chips till "Luftslottet som sprängdes". Inte nyttigt, men känner mig värd det ;)

Sol Jenny

Kommentarer
Postat av: Anna Nämd

Bara du inte delar med dig av godiset till Jon...ha ha.

2010-03-14 @ 21:37:21
URL: http://pirateoflisselhed.blogg.se/
Postat av: Mona

Putmun..jojagtackajag..haha..

Tack för en trevlig helg, trots sjukdomar (Micke var nog den som var surast när han var sjuk) så gick det jäkligt bra ändå !

-Med andra ord, var det här bara en liten träning inför påsk.



Söndagspizzan är väl så himla bäst!



kram

2010-03-15 @ 12:36:43
Postat av: Denice

Hehe eller hur ;) Men han får shoppa till mig, så är jag nöjd :P



Ja, va roligt att du ska åka dit. Nu blir jag avis på dig med! Du är så duktig Jenny.



Skönt o sluta snart.. Det är på tiden :P Hehe

2010-03-17 @ 22:38:34
URL: http://deniceskold.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0